måndag 13 maj 2013

Vilket slitjobb !!

Tänk att jobba med att lägga stenmurar... Huuu säger jag bara och stackars ryggar ;) Vi satte igång vårt stenmursprojekt igår och vi är riktigt nöjda redan innan den är klar. Visst, det är inget proffsbygge direkt, men det måste det heller inte vara :)




såhär långt kom vi igårkväll och vi ska fortsätta att lägga ikväll, den ska bli ungefär dubbelt så lång som på dessa bilder.
Nedanför stenmuren ska vi sedan ha två stora plåtlådor, som Jocke gjort, för att sätta kryddor, jordgubbar, smultron m.m i. Jocke är sån som vill ha sittplatser öööverallt i vår trådgård. Haha, han är rolig, för varje gång vi går runt och kollar i trädgården för att planera så kommer han på att "där kan vi ha ett bord med stolar". Så hade vi gjort som han tänkt varje gång vi går runt och kollar hade vi haft fika och middagsplatser överallt ;) 
Fast igår kände till och med jag att det hade varit mysigt med ett litet cafébord + stolar nedanför muren.. Men nej, nu har vi bestämt att vi ska lådorna där, annars ska vi hitta en ny plats till dem och det är så jobbigt att planera i trädgården...


Avslutar med två bilder från lördagens ritt i det fina vädret !

Trevlig måndag till er.
Krams

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar