måndag 23 juli 2012

Skörden klar !

Äntligen har vi fått klart den årliga skörden. Det är en sådan otrolig lättnad när det är gjort och det var riktiga torkdagar vi fått för ute har det varit storm !
Systrarna och deras ♥:n har varit här nu ikväll. Käkade gott gjorde vi och sedan blev det lite tv-tittande för ovanligheternas skull. Mysigt det med !

Igår fångade jag och lillsys in två av de sööötaste kattungar hos grannen. Ja, han har ju för många vilket är jättejobbigt och gubben vill inte förstå vad som krävs för att de inte ska blir fler. För de är ju inte sena på att föröka sig, som ni vet... I alla fall, dessa två ser nästan likadana ut, bara att svanstippen på den ena är vit. Världens sötaste och man vill gosa med dem hela tiden, vilket är speciellt viktigt nu för vi tog dem för tidigt eftersom mamman är "vild" och vi inte hade fått tag på dem om de blivit äldre, inte så lätt iaf... Buhu... Mamman gick och skrek efter dem igår kväll efter vi tagit dem och man känner sig så hemsk :(  Men de små bröderna har varandra och har redan nu blivit tama !

Imorgon blir en till rolig dag då vi ska åka och kika läget hos blomstergrossisten här i stan och även besöka en leverantör för att köpa papper, tejp, snören, cellofan och annat sånt där roligt man behöver vid kassan :) Sedan kommer två av mina bästa vänner och den enes "dejt" (pojkvän:Þ) och tillbringar sin kväll här hos oss !



Tvåbent ger godis till fyrbent. ♥ Gustav är minsann inte rädd för den snurrande maskinen bakom traktorn som fluffar upp gräset, han flyttade inte på sig även om J körde rakt mot honom. Och är man dessutom snäll som en hund får man gå utan grimma till hagen...


Smygkort över axeln...





Nattinatti från Stommen...

1 kommentar:

  1. Söta bilder på bröder, hund, häst, Belle och andra :)
    moister

    SvaraRadera