tisdag 12 juni 2012

Större gårdsplan.

Idag har vi fått en stor gårdsplan :) J har hyvlat av och sänkt borta vid stallet och istället breddat den. Blev en aning bättre. När jag kom hem var han i full gång med att lägga på grus så nu har vi krattat iordning i stort sett hela... Efter jag hjälpt till någon timma hann jag med ett ridpass också. En helt fantastisk kväll har det varit ute !



Idag var det inte Åke, utan Håkan, som hängde efter och ville gosa. Kom neeer !
De är världens mysigaste mot varandra och ska alltid ligga ihop och sova... Helst på varandra :)






Lerkrukor, tallrikar (både glas och porslin), några olika flaskor, plåtburk, trälåda, gammal psalmbok och lite annat smått och gott släpade jag med mig hem i söndags. Det var fler saker jag hittade, som inte fått vara med på bild. En gammal stor Unica-väska, lampa, zink-hink, två virkade plädar och säkert något mer som jag inte minns för tillfället :)

Imorgon ska jag till föräldrarna och hjälpa dem med renoveringen. Får se om jag hinner ett inlägg innan eller efter.. Ses i så fall då :)

Kram från mig.

3 kommentarer:

  1. Sen när jag fått lön kan jag hänga med på alla loppisar!! Yey :DD Jag ska fan hitta massor med fina plåtburkar, och massa annat... GUD va fin den sista bilden va syster!!! Och på animerade Hökan! PUSS <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Wihooo ! Kulkul. Tyvärr kommer jag inte ha lika mycket tid framöver med loppisjakt, men någon gång ibland så ;) Taaack söt ! Jag gillade också den, såg så somrig ut :) Lycka till imorgon igen med alla gamlingar.. Pusspuss

      Radera
  2. Jag ser, nästa, utan glasögon :) fina bilder

    SvaraRadera