fredag 25 oktober 2013

Lösdrift forts.


Dessa två första bilder tog jag igår morse. Ni får ursäkta röran runt om ;)



De andra tre tog jag imorse. Han hinner en del på kvällarna :) Igår hade han bland annat fixat plåten runt alla öppningar (Det är en tredje öppning in till, vad som kommer bli, ett nytt spånrum) och fortsatt spika brädfodring. Nästa vecka ska vi köra dit underlaget som ska vara. Sedan ska jag försöka få tag på halm så de har det gott och kan lägga sig ner i en go bädd ♥ Egengjorda hökorgar ska vi också fixa och sätta upp. Ska försöka göra några st utav smårutigt armeringsnät. Vi får se om det går som jag vill :) Men först ska ju allt byggas klart förstårs. Man springer lätt iväg i tankarna och vill får gjort allt på en dag... Hihi..

 Förra lördagen stod jag och pappa och målade för fullt uppe på logen. 70 st brädor målade vi, det tog ungefär 4 timmar. När jag skriver det här så låter det inte mycket, men vi var snabba kan jag lova ;)
I helgen ska jag fortsätta att måla. Är det någon som är sugen på att hjälpa mig så kan du hojta till! ;)

Åh vad jag längtar till ikväll nu. Ska bli kul att få skratta lite till en rolig fars :)
Ha en fin helg nu så hörs vi !

Kram






1 kommentar:

  1. Härligt att kunna ha hästarna på lösdrift :) Ser ut att bli riktigt stort och fint också!

    Sv: Ja men det är alltid kul att komma iväg på lite tävlingar och få lite inspiration! Synd med Nomade dock, hade velat se honom med vi var lite mitt uppe i allt så hade inte så bra koll på när dom startade tyvärr..

    Ja, Goodie hade ett helt sådant regntäcke på sig.. Ja men det var så himla roligt, jag är så stolt över dom båda! Kul att kunna låna ut en sådan häst till sin vän också, när hon inte har möjlighet att ha någon egen..
    Ha det toppen! :) Kram kram

    SvaraRadera