söndag 19 februari 2012

Biljardnatt.

Igår spelade vi biljard hela natten. Ja, fram till 4.30 iaf då vi slocknade i sängen. Vi var hos några vänner och stannade över natten. Winston var givetvis med han också.
Vi har turen som har en egen "kock" i gänget. Han jobbar inte som det men älskar att laga mat och det blir såååå gott ! Så efter en underbart god middag drog vi ner till biljardbordet där vi blev kvar. Gud vad roligt det var att spela, hade glömt då jag inte gjort det på minst 10 år... Tack för en väldigt lyckad kväll !

När vi vaknade fick vi en aning stressigt. Mina arbetskamrater som inte varit hemma hos oss skulle komma, och vi skulle dessutom laga middag till dem. Shit !
Det blev också väldigt gott, men lite mer lättlagat än det igår, hihi... Känns som att det enda vi gjort det senaste dygnet är att äta för nu är vi precis hemkomna från vännerna uppe i byn. Där åt vi och kollade på film, mycket mysigt det med :)

Ute är det tråkigt väder nu. Fult, om inte annat. Hoppas att all snö försvinner snabbt för detta som är nu är så hemskt, slaskigt på dagen och livsfarligt på kvällen/natten...

Fick en så fin present av mina jobbarkompisar, en sockerkaksform från älsklingskeramiken Gerbera. I rosa såklart :) Taaack söta ni !!


Fick även denna favoritblomma <3



Lite bilder från igår. Winston fick ha det lyxigt med bästa platsen. Jättekul tyckte han som är van att bara få vara på golvet här hemma...

Sov så gott alla ni.
Kram


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar